Reviews

Ervaringen

Karin als keynotespreker;
“Ontwapenend, informatief over ecologie, Karin vertelde dingen die ik wel eerder had willen weten.”
“Karin bracht een heel leuk verhaal over de ecologie. Ik weet daar behoorlijk veel van en hoorde een aantal nieuwe dingen. Ze had ook echt mooie voorbeelden, waardoor je weer even weet: wij staan niet los van onze omgeving. Alles hangt met alles samen, al weten we nog heel veel niet.”
“De natuur en onze verantwoordelijkheid daarvoor en ook richting de toekomst was opnieuw een eyeopener.”

Deelnemers van de Comenius Wandelingen

“Met Karin zijn we de wijk in gegaan om kinderen en bewoners te laten zien en voelen wat er allemaal aan natuur bij hen in de wijk leeft.
Karin legde eenvoudig en duidelijk uit hoe goed en mooi de natuur is die aanwezig is in de wijk en hoe we deze kunnen versterken.”

Gemeente Heemstede

“Karin Albers pakt het als dagvoorzitter professioneel aan en ontzorgt! Vooraf denkt ze constructief mee over de opzet van het programma.
Ze heeft het overzicht, houdt het doel van de dag in de gaten, heeft de inhoudelijke kennis om dit te kunnen doen, begrijpt de vragen en belangen van de brede groep aan deelnemers. Ze stelt vragen en zorgt voor interactie en verbinding. Ook blijft ze heerlijk rustig, bewaakt de tijd, is goed voorbereid, stelt zich neutraal op (dringt haar eigen mening niet op) en luistert goed naar zowel sprekers als deelnemers. Ze laat elke spreker in zijn of haar waarde.”

Gemeente Eindhoven

“Wij zochten een enthousiast spreker voor onze toolboxmeeting die onze inspecteurs op inhoud iets kon vertellen over het omgaan met wilde dieren op een inspectielocatie hetgeen weleens voorkomt bijvoorbeeld bij ecoducten. Karin heeft dit voortreffelijk gedaan! Naast een aansprekende powerpoint kwamen op interactieve wijze verschillende vragen aan bod van onze inspecteurs.”

A-QUIN BV, Sliedrecht

“Karin als dagvoorzitter van je evenement is een fijne toevoeging. Ze zorgt voor een gedegen voorbereiding waarmee je evenement soepel aan elkaar gepraat wordt en de (externe) sprekers op hun gemak stelt. Ook is ze niet bang om haar handen uit de mouwen te steken als dat nodig is. Karin denkt graag mee met de organisatie, zowel van te voren als op de dag zelf, en brengt daarmee haar dagvoorzittersrol en jouw evenement op een hoger niveau.”

De Vlinderstichting

“Toen wij Karin op 20 juni 2022 vroegen om een presentatie te geven over biodiversiteit op het Green Cities Congres op 29 juni 2022 op Floriade Expo, twijfelde ze geen moment, ook al was het héél kort dag. Haar passie voor biodiversiteit en haar bevlogenheid voor ecologie was duidelijk merkbaar in de prachtige presentatie. Het publiek was enthousiast en wij hebben van haar genoten. Wij hebben haar leren kennen als een prettig mens met absoluut kennis van het vak als spreker en ongetwijfeld ook als dagvoorzitter.”

Lonneke de Vries, Blunt Communicatieadvies.

“Zoekt u een ervaren ecoloog die snel schakelt en gevoel heeft voor (online) informatieoverdracht? Dan is Karin de persoon die u zoekt. Voor NL Greenlabel heeft zij als voorzitter een webinar voorgezeten over thema biodiversiteit. De rust die ze uitstraalt maar ook het enthousiasme in haar stem geven de toehoorders meteen een warm gevoel. Zo stimuleert Karin het stellen van vragen via de chat, haalt deze op en geeft er een inhoudelijke introductie op zodat de context voor alle toehoorders duidelijk is. De sprekers kunnen daardoor zich toespitsen op de vraag en zo is iedereen in staat (met of zonder voorkennis) het webinar te volgen. Ook de interactie tussen de twee sprekers en hun onderwerpen binnen het thema biodiversiteit werd door Karin prima gefaciliteerd. Wat ons betreft smaakt dit naar meer!”

Prisca van der Wal, NL Greenlabel